HORECAHELDEN (M/V)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van: bediening of de spoelkeuken (15 jaar+).

Heb je altijd al willen werken met uitzicht op zee, op een plek waar iedere dag anders is, waar je creatieve inbreng op prijs wordt gesteld en waar je na een dag werken nog even kan nagenieten met je voetjes in het zand.

We nodigen je graag uit voor een gesprek om te zien of we samen van DITTIS SunSea een  nog mooier bedrijf kunnen maken.

Over Dittis Sunsea

DITTIS SunSea, een unieke locatie aan het strand van Wijk aan Zee. Een strandpaviljoen dat jaarrond blijft staan en dus ook in de winter geopend is. Je kunt hier terecht voor lunch of diner van goede kwaliteit. Naast het restaurant organiseren wij sportieve, zakelijke en creatieve evenementen die uiteraard gepaard gaan met uiteenlopende catering. DITTIS SunSea exploiteert het paviljoen sinds 2001 en is door de jaren heen enorm gegroeid. Het exploiteren van een strandpaviljoen wordt deels beïnvloed door het weer, dit brengt schommelingen in de werktijden en werkdruk met zich mee en vraagt van onze medewerkers flexibiliteit.

Solliciteer nu!

Ben of ken jij iemand die ons team wil komen versterken in de keuken, het restaurant of de spoelkeuken? Gebruik onderstaande link en wij nemen z.s.m. contact met je op:

Klik hier.