OUT OF THE BOX

divider-ornamental

DITTIS Out of the box

divider-ornamental

OUT OF THE BOX

> 20 personen | 90 of 180 minuten

Out Of The Box is het gloednieuwe kennisspel van Summit Sports & Events. Een Escape Room 2.0 game, waarbij men niet moet proberen uit een kamer te komen, maar in een box die in de ruimte wordt geplaatst. Out of the Box kan op iedere locatie gespeeld worden. Bij u op kantoor, voor of na uw zakelijke bijeenkomst of gedurende een lunch of diner.

Bij Out Of The Box worden uw gasten verdeeld in teams van 4 tot maximaal 8 personen. Vervolgens zijn er de “box challenges”. Vanuit 1 grote kist dient men alle kleinere kistjes aan de hand van uitdagende opdrachten open zien te krijgen. Het enige wat bekend is, is dat de opdrachten voor alle teams gelijk zijn en dat ze dienen te worden volbracht om bij de sleutel te komen waarmee men de allerlaatste ‘Final Box’ kan openen. Het is aan de teams hoe alle opdrachten aangepakt moeten worden.

De opdrachten variëren sterk…puzzels, rebussen, quizvragen en proefopdrachten, alles komt aan bod. De teams zullen het uiterste uit zichzelf moeten halen om bij een volgende kist te komen. Hun kennis en ervaring op het gebied van fotografie, logisch nadenken, muziek, proeven/ruiken, natuurkunde, anatomie, sport en politiek wordt op de proef gesteld tijdens Summit’s Out Of The Box.

Het spel is in het Engels of Nederlands te reserveren.

Welk team kan het beste omgaan met de verassende, uitdagende en onverwachte opdrachten en wordt zo de winnaar van Out Of The Box? Het spel heet uiteraard niet voor niets Out Of The Box, anders denken is wel een belangrijke vereiste om dit spel tot een goed einde te brengen…

€ 29,50 p.p.(incl. b.t.w.)

 


OUT OF THE BOX | BASIC EDITION | 90 MINUTEN

Alleen de game reserveren op locatie? Kies dan voor Out Of The Box | Basic Edition. De prijs voor Out Of The Box | Basic Edition bedraagt Euro 29,50 p.p., exclusief reiskosten (0,20 ct. per km).


OUT OF THE BOX | LUNCH OF DINNER EDITION | 180 MINUTEN

Out Of The Box is ook te boeken als lunch- of dinerspel of gewoon tijdens de ‘vrijmibo’ borrel op kantoor. Out Of The Box kan georganiseerd worden op iedere locatie in Nederland en de lunch of het diner van uw voorkeur dat inhoudelijke, uitdagende, maar altijd gezellige tintje geven.


 Slecht weer alternatief

Deze activiteit is ook een oed alternatief indien u een buitenactiviteiten heeft geboekt als origineel programma en het wordt slecht weer op de dag van uw evenement.

divider-ornamental
divider-ornamental

Online reserveren